Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Containere de vanzare

Containere de vanzare - cumparati direct de la producator diverse modele de containere de vanzare Poate fi container birou, dormitor, sanitar , cabine de paza sau alte modele la cerere
Descriere

Containere de Vanzare

Diverse modele disponibile de vanzare. Gasiti la noi la preturi competitive de containere - containere birou de vanzare, containere dormitor de vanzare, containere modulare de vanzare, containere sanitare de vanzare.

Fie ca doriti sa cumparati un container birou, sanitar sau domitor, le gasiti pe toate la preturi avantajoase.
15.jpg
Produsele societatii noastre sunt de calitate superioara, societatea noastra avand certificarile anual reinnoite asigurand astfel in permanenta pastrarea calitatii produselor oferite, avand implementate si reinnoite anual de peste 10 ani de zile certificatele  internationale de calitate ISO9001 ; ISO14001 si ISO45001
Containere de vanzare - gama variata de modele - personalizabile si realizate la cerere
Se realizeaza la comanda conform solicitarilor dumneavoastra, avand posibilitatea sa le personalizati si sa le dotati la cere cu ceea ce aveti nevoie, avand divesre aplicatii, de la containere dormitor, la containere birou, containere sanitare , salide clasa, spatii de vanzare, magazine , cabine de paza etc.
Dimensiune uzuala containere de vanzare: 6m lungime, 2,43m latime, 2,55m inaltime, suprafata de 14,58mp (alte dimensiuni disponibile 3x2,43x2,55m, 5x2,43x2,55m, sau alte dimensiuni atipice la comanda).
Dotari uzuale containere de vanzare: Usa metalica 900x2000 sau termopan, fereastra oscilobatanta 800x1100 - sau alte dimensiuni la cerere, covor PVC de trafic greu antistatic si antibacterian Tarkett , instalatie electrica standard , aparate de aer conditionat, compartimentari la cerere pentru baie, chicineta etc.
Termoizolatie containere de vanzare: peretii si acoperisul realizate din panouri sandwich tristrat tabla - spuma poliuretanica - tabla cu grosimea de minim 60mm asigurand un inalt nivel de protectie termica si fonica, avand astfel un confort ridicat atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna
Structura containere de vanzare: profile speciale din tabla LBC de minim 3mm grosime, indoite la rece in forma speciala. In numite zone ajunge la grosimi mai mari. Structura este prevazuta la partea superioara cu 4 elemente de colt pentru manipularea cu macaraua.
Posibilitate de unire cu alte containere: da, se pot forma ansambluri din mai multe containere de vanzare, fara pereti despartitori reali20190419_081346.jpgzate la comanda, cu dotari si echipari la cerere, ajungand la divesre dimensiuni in plan, asigurand astfel necesarul de spatiu al dumneavoastra
Domenii de folosinta: santiere in constructii, spatii de  locuit, sedii de firme, spatii de vanzare,magazine din containere, etc
Transport: se poate asigura suplimentar la cerere cu camion simplu, sau camion cu macara asigurand in limitele operationale ale masinii si descarcarea lor.
Amplasare usi si ferestre: in functie de dorinta clientului nu apar modifcari de pret la container
Dotari optionale:
- aparat climatizare tip inverter uzual Clasa A+ de eficienta, asigurand atat incalzirea spatiului cat si racirea lui;
- ferestre suplimentare cu sau fara jaluzele interioare sau exterioare, ale tipuri si dimensiuni de ferestre
- compartimentari diverse
- baie simpla sau completa (dus, wc, lavoar, accesorii, dus, boiler electric)
- usi suplimentare
- placare pereti cu diferie finisaje gen: lambriuri, gips-carton...
- termoizolare pardoseala
- alte dotari la cererea dumneavoastra

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.