Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Containere Birou

Container birou - containere birou de vanzare la pret competitiv. Container birou, gata de folosinta, predat la cheie oriunde aveti nevoie de un birou fie in santier sau in alte destinatii!!!
Descriere

Containere birou

Descriere containere birou :

Containerele birou se folosesc in toate domeniile unde este necesar un birou, le gasim astfel in santiere, sedii de firme sau birouri de facturare, oriunde pot fi folosite si pot indeplini cu succes rolul de birou

Dimensiune containere birou:

Dimensiunea uzuala si cea mai folosita este 6m lungime, 2,43m latime, 2,55m inaltime, suprafat 14,58mp (alte dimensiuni disponibile la cerere, gen 5x2,43x2,55m, 3x2,43x2,55m, 4x2,24x2,55m)

Dotari standard containere birou:

15.jpg

Usa metalica 900x2050, fereastra cu deschidere oscilobatanta 800x1100, covor PVC de trafic greu Tarkett, antistatic,antibacterian si impermeabil, sudat cu cordon special la imbinari, ins

talatie electrica completa constand din :tablou general cu siguranta diferentiala de protectie, priza de conexiune exterioara, 2 corpuri de iluminat LED 2x18W, 2 prize duble standard, 1 priza de radiator/ AC)

Termoizolatie: peretii si acoperisul realizate din panouri sandwich tristrat avand componenta tabla-spuma poliuretanica - tabla, cu spuma poliuretanica de 60mm grosime.

Structura: profile speciale din tabla LBC de minim 3mm grosime, indoite la rece in forma speciala. In numite zone ajunge la grosimi mai mari. Structura este prevazuta la partea superioara cu 4 elemente de colt pentru manipularea cu macaraua.

Tamplarie:

-uzual usi metalice avand dimensiunea de 900x2050, si ferestre din tamplarie PVC, geam termopan,   sistem de inchidere si deschidere oscilobatant,  culoare alba

- alte tamplarii se pot monta la comanda, de diferite dimensiuni si modalitati de deschidere

Instalatie electrica containere birou:

- alcatuita din priza conexiune, tablou de sigurante complet, inclusiv siguranta diferentiala de protectie, 2 corpuri de iluminat LED 2x18W, 2 prize duble, o priza simpla AC/radiator cu cablu 3x2,5mm2 NYM pentru sistemul de prize, si 3x1,5mm2 NYM pentru iluminat

La cererea clientilor, putem face adaptari si modificari astlef incat sa beneficiati de un produs croit si realizat pe masura necesitatilor dumneavoastra.

Transport: se poate asigura suplimentar la cerere cu camion simplu, sau camion cu macara.

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.