Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

 Cu o experienta de peste 15 ani in fabricarea containerelor, ne putem mandri cu faptul ca oferim clientilor nostrii o gama foarte variata de modele, containere de vanzare de diferite forme, dimensiuni si dotari,  avand posibilitatea sa oferim atat containere modulare, pentru santier, de calitate ridicata ce se pot uni intre ele atat la nivelul parterului cat si parter si etaj, containere santier destinate santierelor in constructii, sau containere de locuit, ansambluri realizate la comanda pentru dumneavoastra.

De peste 15 ani, am implementat si pastrat prin audite anuale standardele internationale ale calitatii respectiv certificatul ISO 9001; certificatul ISO 14001 si certificatul ISO 45001, standarde internationale a calitatii!!!

Produsele pe care le oferim respecta toate aceste certificari , si in peste 15 ani de experienta ne mandrim cu o dezvoltare si o imbunatatire continua atat a produselor oferite catre dumneavostra cat si o dezvoltare axata pe obtinerea unei calitati superioare a produselor, avand un cost cat mai scazut.

Produsele oferite isi gasesc diverse destinatii printre care amintim: containere birou, containere dormitor, containere sanitare, containere sali de clasa, containere sanitare pentru scoli si gradinite, containere tehnice cu diverse destinatii. De asemenea, gama de containere oferite este completata de containere de locuit, in diverse configuratii si marimi, echipate cu tot confortul necesar locuitului in containere, sau divesre containere tehnice, de tratarea apei, pomparea apei, statii electrice, puncte de distributie etc.

Orice proiect aveti sau va ganditi sa il realizati, nu ezitati sa ne comunicati doritntele dumneavoastra!!!!.

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.