Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Containere sanitare

Containere sanitare - le producem in diverse configuratii: containere sanitare cu wc-uri, containere sanitare cu dusuri sau combinate wc-uri + dusuri - totul in acelasi container
Descriere

Containere sanitare

Le producem in divesre configuratii , la cererea clientilor, astfel incat spatiile sanitare obtinute sa se muleze pe cerintele dumneavoastra. Putem monta de exemplu intr-un container de 6m lungime pana la 6 wc-uri sau 6 dusuri pe container, sau pot fi folosite in sistem combinat de 3wc-uri si in late compartimentare 3 dusuri20201014_133146.jpg, evident dotate si cu restul obiectelor sanitare necesare: lavoare, baterii, oglinda, etajera, sapuniera, portprosos etc.

Evident in functie de solicitari se pot imparti si pentru barbati, femei sau chiar si pentru copii zone speciale, cu obiecte sanitare mai mici adaptate varstei.

Ca posibilitati de folosire amintim: containere sanitare in santier, cazare campinguri, organizare de evenimente, targuri si expozitii, firme, puncte de lucru, containere sanitare  pentru scoli si gradinite
Diverse modele posibile la comanda, si echipari pe masura solicitarii dumneavoastre.

Container Sanitar - Date tehnice Generale

Structura de rezistenta a containerului este realita din profile special realizate din tab20201014_133215.jpgla de 3mm grosime indoite la rece, avand o sectiune specifica containerelor , atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.
Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea containerelor, si compartamentul bun in timp atat la o singura pozitie cat si la mutari repetate si relocari ale containerului sanitar.
Fiecare container este dotat cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului sanitar, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului.
Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7004 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare.
Termoizolatia containerului este realizata folosind panouri sandwich tristrat (tabla - spuma - tabla) cu spuma poliuretanica, de 60mm grosime, atat la pardoseala, cat si la pereti si acoperis, realizand astfel o anvelopa termoizolanta a containerului si asigurand un confort interior ridicat. Culoarea panourilor este atat la interior cat si la exterior, alb-gri RAL 9002. De asemena, panourile au avantajul unei intretineri usoare si de durata mare.

Dotari uzuale containere sanitare : dintre dotarile uzuale si cele mai intalnite amintim:
- wc-uri cu rezervor pe perete
- cadite dus cu perdea sau cabina de dus
- lavoare+baterie+oglinda+etajera+portprosop+sapuniera
- boilere electrice de diferite capacitati :30, 50, 80, 100, 120l etc

20210901_124942.jpg

- seturi sanitare pentru persoane cu dizabilitati
- seturi sanitare pentru copii mici de gradinita - pregatitoare
- compartimentari diverse


Pentru orice model aveti nevoie nu ezitati sa ne contactati!!!

Nou: Oferim special realizate containere sanitare pentru scoli si gradinite, avand posibilitatea sa le compartimentati si sa obtineti un spatiu sanitar ideal, avand posibilitatea de compartimentare pentru profesori, copii - fete si baieti etc.

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.