Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Cabina de paza

Cabine de paza metalice, de diverse dimensiuni, sunt containere gata echipate pentru serviciul de paza si protectie, control acces, sau alte destinatii necesare: ghereta paznic, vanzare de bilete, verificare acte, etc.

cabine de paza

Cabinele de paza se caracterizeaza printr-o structura metalica robusta, avand imbinarile realizate prin suruburi, si pereti termoizolati din panou sandwich EPS de grosimea uzuala - 50mm. Toate cabinele au usi, si ferestre preinstalate, instalatie electrica, fiind astfel gata de folosinta.

Structura cabina de paza:

● Structura avand grosimea de 1-2 mm grosime, din profile metalice indoite la rece, si protejata cu grund si vopsea in culoarea gri -antracit Ral 7016.

Pardoseala cabinei de paza:

● Este realizata din structura metalica zincata profilata la rece + fibrociment avand grosimea de 16mm grosime + linoleu diverse nuante.

● Rezistenta la incarcare este de 200 kg/m².

Acoperisul cabinelor de paza:

● Este alcatuit din structura metalica zincata profilata la rece + panou sandwich tabla -PUR-tabla avand grosimea de 40+40 mm grosime si un coeficient transfer termic K=0,68kcal/m2hc de culoare RAL9002.

Peretii cabinelor de paza:

● Este format din panou sandwich tabla-EPS-tabla, 50mm grosime, coeficient transfer termic K=0,26kcal/m2hc culoare RAL9002.

Tamplaria cabinelor:

● Usi si ferestre de aluminiu cu cadru de 1,2mm grosime prevopsit, sticla de 4mm grosime SISECAM, sistem de inchidere si deschidere conform schite, culoare alba, include usa de aluminiu - 1 buc, fereastra tip ghiseu  si fereastra fixa.

Instalatie electrica:

● Alcatuita din doza exterioara de conexiune, tablou interior cu siguranta automata, priza radiator cu cablu 3x2,5mm2 NYM, intrerupator si aplice pentru iluminat IP44, cablu 3x1,5mm2 NYM.

Dimensiuni Cabine Paza:

● Va oferim uzual 2 dimensiuni disponibile, respectiv cabina de paza de 1,45x1,45x2,3m, sau cabina de paza mare, de 1,45x2,2x2,3m, gata de folosinta, metalice si complet dotate si echipate.

Containere de paza

Pentru dimensiuni mai mari, se pot face la comanda, containere de paza, care se pot utila si dota la cererea clientului, cu tot ceea ce are nevoie, de la usi, ferestre personalizate, aparate de climatizare, grupuri sanitare incluse etc, acestea se produc la comanda, si daca aveti un model va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta.

Rezultate 1 - 2 din 2

Cabine de Paza

Cabina de paza 2,2x1,45x2,3m

Cabina de paza metalica de dimensiunea 1,45x2,2x2,3m, robusta si rezistenta, ideala pentru paza. Cabine de paza...

Sunaţi pentru preţ :
Tel. 0723136796

Cabina de paza 1,45x1,45x2,3m

Cabina de paza de dimensiunea de 1,45x1,45x2,3m. Cabina de paza gata de folosinta, complet echipata si dotata conform...

Sunaţi pentru preţ :
Tel. 0723136796

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.