Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Containere de Locuit

Containere de locuit - cumparati direct de la producator diverse modele de containere de locuit. Poate fi container simplu, sau cu baie, ansambluri din mai multe containere de locuit, totul realizat astfel incat sa fie ideal de locuit
Descriere

Containere De Locuit

Diverse modele de containere de locuit. Gasiti la noi la preturi avantajoase containere de locuit - de la modele simple, complet termoizolate, pana la cele complexe, ansambluri din mai multe containere gata de folosinta si dotate cu tot ceea ce este necesar pentru locuit

Fie ca doriti sa cumparati un container de locuit simplu, sau case din containere le gasiti pe toate la preturi competitive !!!

Containere de locuit - Diverse modele - Gama variata

ccontainer-locuinta.jpg
Putem compbina si uni intre ele cateva containere 2, 3 sau 4 intre ele astfel incat sa putem modifica spatiul interior si sa il adaptam locuitului. Se obtine astfel un maxim de confort si dotari la un pret competitiv.
Avand avantajul unei instalari rapide, de obicei in decursul unei zile , termoizolarea completa, dotarea la cheie si la comanda, fac din aceste containere de locuit solutia ideala pentru dumneavoastra!!!
Dimensiuni uzuale containere de locuit: 6x243x2,55m, 5x2,43x2,55m, sau 3x2,43x2,55m, pentru alte dimensiuni necesare va rugam sa ne contactati.
Structura containere de locuit:
- structura din tabla LBC de minim3 mm grosime, din profile metalice indoite la rece, grundutia si vopsita pentru protectie in culoarea Ral 7004 sau se poate alege alta culoare la comanda din paletarul RAL
Pardoseala containere de locuit:
- structura din tabla LBC de minim 3 mm grosime, din profile metalice indoite la rece, grundutia si vopsita pentru protectie in culoarea Ral 7004
- termoizolare cu panou sandwich cu PUR, avand stratificatia Tabla - PUR - Tabla de grosimea 60+40mm, culoare Ral 9002
- strat OSB 3, rezistent la apa, uzual 10mm grosime
- Linoleu de trafic greu, antistatic, antibacterian, uzual Tarkett gri deschis16.jpg
- Rezistenta portanta este de 200 kg/m²
Acoperis containere de locuit:
- structura metalica profilata la rece, grunduita reactiv si vopsita ral 7004
- panou sandwich tabla -PUR-tabla, 60+40 mm grosime, avand culoarea RAL 9002
Pereti containere de locuit:
- panou sandwich tristrat tabla-PUR-tabla de 60mm grosime, avand culoarea RAL 9002
Tamplarie containere de locuit:
-uzual usi metalice avand dimensiunea de 900x2050 sau similar tamplarie PVC cu sau fara geam inclus, si ferestre din tamplarie PVC cu geam dublu, geam termopan,   sistem de inchidere si deschidere oscilobatant,  culoare alba
- alte tamplarii se pot monta la comanda, de diferite dimensiuni si modalitati de deschidere sau culori.
Instalatie electrica:
- se realizarea de obicei personalizat in functie de cerintele dvs si compartimentarile specifice fiecarui model in parte.
Alte dotari uzuale solicitate de clienti:
- aparat AC de 9000 sau 12000BTU, clasa A+, model inverter ce asigura atat racirea spatiului cat si incalzirea lui cu costuri monime, avand un consum redus de energie electrica.
- baie personalizata, realizata atat in varianta complate cu cadita dus, lavoar, wc, boiler electrica de diferite capacitati, sau baie simpla doar wc + lavora+boiler mic.
- compartimentari de bucatarie, dormitor sau alte compartimentari necesare
- diverse finisaje la pereti
- etc
Pentru orice nelamurire, informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!!!

 

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.