Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Containere Dormitor

Container dormitor gata de folosinta. Cumpara containere dormitor la un pret avantajos de container dormitor. Containere de vanzare dormitor de calitate
Descriere

Container dormitor

Ideal in  santiere pentru cazarea personalului, echipat cu usa metalica , fereastra oscilobatanta, covor pvc de trafic greu, instalatie electrica, gata de folosinta!!!20210521_124139.jpg

Dimensiune: 6m lungime, 2,43m latime, 2,55m inaltime, suprafat 14,58mp (alte dimensiuni disponibile 3x2,43x2,55m, 5x2,43x2,55m, sau alte dimensiuni atipice la comanda).
Dotari standard: Usa metalica 900x2000, fereastra oscilobatanta 800x1100 - 1 buc, covor PVC de trafic greu, instalatie electrica standard (tablou general cu siguranta diferentiala, priza de conexiune, 2 corpuri de iluminat LED 2x18W, 2 prize standard duble, 1 priza de radiator) - incluse in pretul afisat!!!.
Termoizolatie containere dormitor: peretii si acoperisul realizate din panouri sandwich tristrat tabla - spuma poliuretanica - tabla cu grosimea de minim 60mm .
Structura containere dormitor: profile speciale din tabla LBC de minim 3mm grosime, indoite la rece in forma speciala. In numite zone ajunge la grosimi mai mari. Structura este prevazuta la partea superioara cu 4 elemente de colt pentru manipularea cu macaraua.
Posibilitate de unire cu alte containere dormitor: da, se pot forma ansambluri din mai multe containere, fara pereti despartitori realizate la comanda.
Domenii de folosinta: santiere in constructii, cazare personal, locuit, firme, spatii diverse de cazare etc
Transport: se poate asigura suplimentar la cerere cu camion simplu, sau camion cu macara asigurand in limitele operationale ale masinii si descarcarea lor.
Amplasare usi si ferestre: in functie de dorinta clientului nu apar modifcari de pret la container
Dotari optionale:

- aparat climatizare tip inverter uzual Clasa A+ de eficienta, asigurand atat incalzirea spatiului cat si racirea lui;
- ferestre suplimentare cu sau fara jaluzele interioare sau exterioare, ale tipuri si dimensiuni de ferestre
- compartimentari diverse
- baie simpla sau completa (dus, wc, lavoar, accesorii, dus, boiler electric)
- usi suplimentare
- placare pereti cu diferie finisaje gen: lambriuri, gips-carton...
- termoizolare pardoseala
- alte dotari la cererea dumneavoastra

Dotarile optionale se pot adauga cu cost suplimentar.

Nota: Preturile nu contin TVA!!!

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.