Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Containere modulare

Va oferim o gama versatila si variata de containere modulare. Containerele fabricate de noi se doteaza in general la cerere, avand posibilitatea sa le personalizati si sa le adaptati exact nevoilor dumneavostra.

Detalii despre containere modulare:

Dimensiuni uzuale: 6x243x2,55m, 5x2,43x2,55m, sau 3x2,43x2,55m, pentru alte dimensiuni necesare va rugam sa ne contactati.containere modulare

Structura pentru containere modulare:

● Structura din tabla LBC de minim3 mm grosime, din profile metalice indoite la rece, grundutia si vopsita pentru protectie in culoarea Ral 7004.

Pardoseala la containere modulare:

● Structura din tabla LBC de minim3 mm grosime, din profile metalice indoite la rece, grundutia si vopsita pentru protectie in culoarea Ral 7004.

● Termoizolare cu panou sandwich cu PUR, avand stratificatia Tabla - PUR - Tabla de grosimea 60+40mm, culoare Ral 9002.

● Strat OSB 3, rezistent la apa, uzual 10mm grosime.

● Linoleu de trafic greu, antistatic, antibacterian, uzual Tarkett diverse nuante.

● Rezistenta portanta este de 200 kg/m².

Acoperisul la containere modulare:

● Structura metalica profilata la rece, grunduita reactiv si vopsita ral 7004.

● Panou sandwich tabla -PUR-tabla, 60+40 mm grosime, avand culoarea RAL 9002.

Peretii containerelor modulare:

● Panou sandwich tabla-PUR-tabla, 60mm grosime, avand culoarea RAL 9002.

Tamplarie containere modulare:

● Uzual usi metalice avand dimensiunea de 900x2050, si ferestre din tamplarie PVC, geam termopan, sistem de inchidere si deschidere oscilobatant, culoare alba.

● Alte tamplarii se pot monta la comanda, de diferite dimensiuni si modalitati de deschidere.

Instalatie electrica:

● Alcatuita din priza conexiune, tablou de sigurante complet, inclusiv siguranta diferentiala de protectie, 2 corpuri de iluminat LED 2x18W, 2 prize duble, o priza simpla AC/radiator cu cablu 3x2,5mm2 NYM pentru sistemul de prize, si 3x1,5mm2 NYM pentru iluminat.

La cererea clientilor, putem face adaptari si modificari astfel incat sa beneficiati de un produs croit si realizat pe masura necesitatilor dumneavoastra.

Pentru situatiile in care spatiul intr-un container nu este suficient, containerele se pot uni intre ele, obtinand spatii largi, deschise, dotari si compartimentari conform cererii Dvs.

Producator containere modulare

Asiguram personalizarea containerelor la cererea clientului. Producem o gama variata, de la containere modulare, containere de birou sau containere de locuit, cabine de paza, alte containere cu diverse destinatii: de la santiere la firme, la scoli si spitale, cazare muncitori, la preturi de producator!

 

Rezultate 1 - 3 din 3

Containere Modulare

Containere Birou

Container birou - containere birou de vanzare la pret competitiv. Container birou, gata de folosinta, predat la cheie...

Sunaţi pentru preţ :
Tel. 0723136796

Containere Modulare

Containere modulare - cumparati direct de la producator diverse modele de containere modulare Poate fi container birou,...

Sunaţi pentru preţ :
Tel. 0723136796

Containere Dormitor

Container dormitor gata de folosinta. Cumpara containere dormitor la un pret avantajos de container dormitor....

Sunaţi pentru preţ :
Tel. 0723136796

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.