Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Containere birou - de calitate ridicata, complet echipate si predate gata de functionare.

Containere de vanzare - containere birou complet echipate.

Containere Birou Cauti un container birou? societatea noastra va ofera din stoc la la comanda, containere birou de diferite dimensiuni si echipari, realizate la comanda cu tot ce ai nevoie intr-un birou.

Dimensiuni uzuale containere de birou: 6x243x2,55m, 5x2,43x2,55m, sau 3x2,43x2,55m.

Structura containere birou:

● Structura din tabla LBC de minim3 mm grosime, din profile metalice indoite la rece in forme speciale pentru containere, grundutia si vopsita pentru protectie in culoarea Ral 7004, sau, la comanda se poate vopsi in alta culoare din paletarul RAL.

Pardoseala containere de birou:

● Structura din tabla LBC de minim3 mm grosime, din profile metalice indoite la rece, grundutia si vopsita pentru protectie in culoarea Ral 7004 sau, la comanda se poate vopsi in alta culoare din paletarul RAL.

● Termoizolare cu panou sandwich cu PUR, avand stratificatia Tabla - PUR - Tabla de grosimea 60+40mm, culoare Ral 9002.

● Strat OSB 3, rezistent la apa, uzual 10mm grosime.

● Linoleu de trafic greu, antistatic, antibacterian, uzual Tarkett divesre nuante.

● Rezistenta portanta este de 200 kg/m².

Acoperisul la containere de birou:

● Structura metalica profilata la rece, grunduita reactiv si vopsita ral 7004. Containere Birou - Panou sandwich tristrat tabla -PUR-tabla, 60+40 mm grosime, avand culoarea RAL 9002.

Peretii la containere de birou:

● Panou sandwich tristrat tabla-PUR-tabla, 60mm grosime, avand culoarea RAL 9002.

Tamplarie:

● Uzual usi metalice avand dimensiunea de 900x2050, si ferestre din tamplarie PVC, geam termopan, sistem de inchidere si deschidere oscilobatant, culoare alba.

● Alte tamplarii se pot monta la comanda, de diferite dimensiuni si modalitati de deschidere.

Instalatie electrica:

● Alcatuita din priza conexiune, tablou de sigurante complet, inclusiv siguranta diferentiala de protectie, 2 corpuri de iluminat LED 2x18W, 2 prize duble, o priza simpla AC/radiator cu cablu 3x2,5mm2 NYM pentru sistemul de prize, si 3x1,5mm2 NYM pentru iluminat. La cererea clientilor, putem face adaptari si modificari astlef incat sa beneficiati de un produs croit si realizat pe masura necesitatilor dumneavoastra. Asteptam sa ne transmiteti o cerere de oferta.

Rezultate 1 - 2 din 2

Containere Birou

Containere Birou

Container birou - containere birou de vanzare la pret competitiv. Container birou, gata de folosinta, predat la cheie...

Sunaţi pentru preţ :
Tel. 0723136796

Containere de Birou

Containere de birou - cumparati direct de la producator diverse modele de containere birou. Poate fi un container...

Sunaţi pentru preţ :
Tel. 0723136796

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.