Acest site folosește cookies
Colectam date cu caracter personal prin formularele de contact care sunt folosite exclusiv pentru posibilele contracte, facturi sau alte relatii comerciale. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Pentru informații suplimentare, consultați pagina:
×
 x 

Coş gol

Case din containere

Case din contanere - gata de folosinta. Cumpara case din containere de 29mp, 45mp sau mai mari, gata echipate si dotate cu tot ceea ce aveti nevoie pentru confortul dumneavoastra.
Descriere

Case din containere

Diverse modele de case din containere.  Gasiti la noi la preturi avantajoase case din containere - de la modele simple, complet termoizolate, pana la cele complexe, ansambluri din mai multe containere gata de folosinta si dotate cu tot ceea ce este necesar pentru locuit, avamd suprafete de 29mp, 45mp sau 60mp sau chiar mai mari, totul realizat la comanda si complet utilat si dotat

Fie ca doriti sa cumparati casa din containere simpla, sau un model complex din mai multe containere,  le gasiti pe toate la preturi competitive !!!

Case din containere - Diverse modele

Se realizeaza la comanda conform solicitarilor dumneavoastra.

Aveti posibilitatea sa achizitionati un singur container, sau un ansmablu din mai multe containere. Le putem compartimenta la comanda, echipa cu bai, gruprui sanitare, dormitoare si aplica divesre finisaje.

DATE DE CONTACT

SC BOGAXA SRL
Harman, Brasov, ROMANIA
Mail: bogaxa@bogaxa.ro
Telefon: 0723136796

Info preturi

Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp fara sa fie actualizat situl. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.